CASA DI ROCHA

Werken bij

Vacatures
Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures.

 

Stage
Casa di Rocha is een door het SBB erkend leerbedrijf en werkt actief mee aan de ontwikkeling van toekomstige hulpverleners. Studenten van de opleiding MMZ 4 – specifieke doelgroepen, Social Work en Toegepaste psychologie HBO kunnen bij ons hun stage uitvoeren. Wij verwachten een actieve werkhouding, leergierigheid en dat je uitdaging zoekt in je werk.

 

We vragen van je onregelmatig te werken, dit betekent in de avond- en ochtenduren maar ook in weekenden of vakanties. We vinden het belangrijk dat je passie hebt voor het werk met kinderen.

 

Als je stage wil lopen binnen ons gezinshuis moet je stevig in je schoenen staan en van aanpakken houden. Creativiteit, flexibiliteit en sensitiviteit zijn eigenschappen welke helpend zijn in het contact met de kinderen.

 

Wordt jij enthousiast van het bovenstaande, stuur dan een e-mail met je motivatie en een CV. Het is fijn als je daarbij duidelijk zet in welke periode jij stage zou willen lopen en voor hoeveel uur je beschikbaar bent. Wanneer we een geschikte stageplaats hebben, word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Wij vragen voor al onze stagiaires een VOG aan.

 

Vrijwilligers
Ons gezinshuis zou niet kunnen bestaan, zonder onze vrijwilligers.


Iedere vrijwilliger die bij ons gezinshuis betrokken is, doet iets waar hij of zij blij van wordt. Denk hierbij aan logeeropvang, klusjes in- en rond het huis, sporten met de kinderen of samen met hen muziek maken.


Heb je interesse om ons te helpen? Neem dan contact met ons op!

Wij zijn aangesloten bij:

Collegiaal overleg of een vraag?

Neem gerust contact op voor meer informatie.