CASA DI ROCHA

Wie zijn wij

Onze namen zijn Joël Veenstra (35) en Bo Welboren (36). We zijn twee bevlogen sociaal werkers en hebben beide binnen verschillende takken van de hulpverlening gewerkt en zijn daardoor breed geschoold. Door deze brede ervaring hebben we veel kennis opgedaan, kunnen zien en ervaren wat werkt en vooral ook wat niet werkt!

 

Dit samen met onze levenservaring, heeft geresulteerd tot een geheel eigen werkwijze die we met succes toepassen in ons gezinshuis.
Niet alleen wij stellen ons thuis en ons huis open voor de jeugdigen die bij ons wonen, maar ook onze vier eigen kinderen spelen hierin een grote en belangrijke rol.
We hebben beide een puberdochter uit een eerdere relatie en samen hebben we twee kinderen van bijna 4 en bijna 2 jaar.

 

Dit grote, mooie en vooral bijzondere gezin draaien we niet alleen. We hebben ondersteuning van een fijn team, dat ondertussen voelt als familie.
We hebben vaste pedagogisch medewerkers, een orthopedagoog, ruimte voor twee stagiaires en daarnaast een aantal lieve mensen die zich als vrijwilligers aan ons gezinshuis hebben verbonden. Ook ons eigen netwerk is betrokken bij het gezinshuis en maakt deel uit van ons ‘gezinshuisleven’.

Wij zijn aangesloten bij: